Nieuws


Nieuws

Door de Nederlandse regering zijn verschillende maatregelen getroffen om te zorgen dat het Corona-virus zoveel mogelijk wordt tegengegaan. Om ook de gezondheid van onze medewerkers niet in gevaar te brengen, alsmede de gezondheid van medewerkers van bedrijven waarvoor wij werken en overige bezoekers, hebben we een aantal maatregelen genomen.
Om de continuïteit van uw project zoveel mogelijk te waarborgen, hebben we een aantal voorbereidingen getroffen, waardoor we mogelijk in staat zijn, om onze deadlines te behalen.

De maatregelen die wij op dit moment hanteren zijn:

  • Wij proberen zoveel mogelijk thuis te werken
  • Het kantoor zal tussen 8.30 uur en 16.00 uur bereikbaar zijn

Heeft u vragen, dan kunt u ons bellen volgens bovenstaande op tel.nr.: 050-3182330

Mochten we onverhoopt niet bereikbaar zijn op het reguliere nummer, dan kunt u ons bellen via het mobiele nummer van Ruud Dessing: 06-10000199

Ook kunt u ons mailen via: info@martini-architekten.nl of
dessing@martini-architekten.nl
Bedrijvenvereniging VBNO

14 mei 2020  Cadeautje van bedrijvenvereniging VBNO. Alle leden mochten een pakket ontvangen om de Coronacrisis goed te doorstaan.

 


Groningen - Meerstad

28 april 2020  De bouw van de woning in Meerstad verloopt voorspoedig! Wonen aan het water is prachtig, zeker als dat kan in een mooie rietgedekte woning.

lees meerWe kunnen aan de slag in het Oranjekwartier!

2 april 2020  Wat dan? Vorige week is de overeenkomst met aannemer Lenferink uit Deventer getekend. Dat betekent dat we ook hier aan de slag kunnen. De volgende stap is het persoonlijk informeren van de bewoners en het binnenhalen van de akkoorden.

lees meerBouw 8 woningen Veendam

5 maart 2020  Bouwmij Hendriks is voortvarend gestart met de bouw van 8 woningen in plan Buitenwoel te Veendam, een ontwikkeling van B. Timmer projectontwikkeling. Het betreft 4 blokjes van twee-onder-een kapwoningen, voorzien van een garage. Comfortabel en mooi wonen aan de noordwestkant van Veendam.

lees meerStart werkzaamheden Emmeloord

25 februari 2020  De renovatiewerkzaamheden aan de 140 appartementen te Emmeloord zijn begonnen.

lees meer


IJsselmuiden - woningen

14 januari 2020  De 21 koopwoningen in plan Het Meer in IJsselmuiden zijn opgeleverd. Bemog stond voor de ontwikkeling en Bouwbedrijf de Gilden heeft de uitvoering verzorgd.

lees meer 

Middelstum - Fraam

7 januari 2020  Het is een jaar geleden dat zorgboerderij Fraam bij Middelstum door een felle brand verwoest werd. RTV-Noord heeft hier aandacht aan besteed: 'een jaar na brand zorgboerderij Middelstum".

 

Klik hier voor item RTV Noord: 'Een jaar na brand zorgboerderij Middelstum'.


lees meer


Een goed 2020 gewenst!

6 januari 2020  Het team van Martini-architekten wenst u een gezond en goed 2020.

U kunt ons bereiken op tel.nr.: 050-3182330Vakantie!

19 december 2019  Vanaf 23 december 2019 t/m 5 januari 2020 zijn wij afwezig. Vanaf maandag 5 januari zijn wij weer bereikbaar!Deventer - 54 woningen

17 december 2019  In de wijk Keizerlanden te Deventer zullen in 2020 54 woningen in opdracht van Stichting Eigen Bouw worden verduurzaamd. Lenferink Schilders, Afbouw en vastgoedonderhoud zal de uitvoering ter hand nemen. Bewoners hebben enthousiast gereageerd op de plannen die donderdagavond 12 december zijn gepresenteerd.

lees meer


Loppersum - Badweg

26 november 2019  10 nieuwe aardbevings- en levensloopbestendige woningen.  Bouwbedrijf Vuurboom laat zich, in opdracht van Wierden en Borgen, van zijn beste kant zien. Mede door toepassing van staalframe zijn deze woningen circulair en dus geheel voorbereid op de toekomst.

lees meer


 Groningen - Meerstad

19 november 2019  De woning van de fam. Winters krijgt al aardig vorm. Binnenkort wordt de rieten dakbedekking aangebracht.

lees meer Nieuwsbrief
15 oktober 2019

meer nieuwsbrieven
Aanmelden nieuwsbrief

Middelstum - Fraam

12 oktober 2019 Zorgboederij Fraam in Middelstum van St. Sprank is afgelopen jaar door brand verwoest. De stichting heeft een architectenselectie uitgeschreven voor her- of nieuwbouw. Gekozen is voor het nieuwbouwconcept van Martini-architekten. In het plan is plaats voor een nieuwe zorgboerderij, opwaardering van het bestaande woonhuis, gebouwd in stijl van de Amsterdamse school, een paardenstal en 3 vakantiewoningen. De komende tijd wordt hard gewerkt aan de verdere uitwerking van het plan.

lees meer
Re-Meet

12 oktober 2019 Mooi congres (ReMeet) in Amsterdam over duurzaamheid en circulariteit. Trecodome (Chiel Boonstra) bestaat 12,5 jaar en vond dit een mooie gelegenheid om het ReMeetcongres in Nederland te houden. De "oude "garde, Anne Girault, Eduardo Fernandes (bij monde van Vitor Leal), Chiel Boonstra, John Doggart en Roberto Pagani, maar juist ook de jonge garde, Daan Boonstra, Amina Bouri, Anna Pagani, Leo Murray en Vitor Leal gaven interessante presentaties. Iedereen is het er wel over eens dat de temperatuurstijging kan oplopen tussen de 4 tot 6 graden in de komende eeuw, als wij niets doen. Op alle fronten moet er dus veel minder broeikasgas worden uitgestoten (Parijs 2050) en de bouwkolom kan hierbij flink aan bijdragen. 

 


Meerstad - woning

24 september 2019  De bouw van de woning te Meerstad door Aannemer Wolters uit Eelde verloopt voorspoedig. De oplevering zal medio 2020 volgen.

lees meer
Loppersum - 10 woningen

12 september 2019  Loppersum, het epicentrum van de aardbevingsproblematiek in Groningen. Wierden en Borgen zocht naar een bouwsysteem dat meer dan voldoende stabiliteit biedt, om zelfs de zwaarst geprognosticeerde bevingen te kunnen weerstaan en vond deze bij Bouwmaatschappij Vuurboom.

lees meer

Veendam - 8 woningen

3 september 2019  De bouw van de 8 woningen in Veendam zal binnenkort van start gaan. Er zijn inmiddels al 5 woningen zijn inmiddels. Ontwikkelaar is B. Timmer Projectontwikkeling en Bouwmij. Hendriks is de aannemer.

lees meer

 


Back!

19 augustus 2019   Het team van Martini-architekten staat weer voor u klaar!
U kunt ons bereiken op tel.nr: 050-3182330
Vakantie

juli 2019  I.V.M. onze vakantie zijn wij gesloten van 29 juli t/m 16 augustus (week 31,32,33). Op maandag 19 augustus staat het team van Martini-architekten weer voor u klaar!
 

Onthulling bouwbord - Beilen

29 juni 2019  Op 28 juni jl. heeft de  onthulling van het bouwbord plaatsgevonden van het project 'Poort van Etten' te Beilen.

Lees hier: artikel Dagblad van het Noorden

lees meer
Borger - Hunzedal III

15 mei 2019  De bouw van de 10 koopwoningen is gestart en wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Benus & Benus te Musselkanaal. WVG Ontwikkeling is de opdrachtgever.

lees meer
meer nieuwsbrieven

Aanmelden nieuwsbrief
Archief 2019
 
Archief 2018

Archief 2017
 
Archief 2016

Archief 2015

Archief 2014


Powered by webXpress