NIEUWS


18 juli 201810 juli 2018


Bouw 6 woningen Eelde

De bouw van 6 woningen aan de Groote Veen in Eelde vordert gestaag. Hesco realiseert deze fraaie, ruime en duurzame twee-onder-een-kapwoningen.


lees meer

 
06 juli 2018Nominatie Nationale Staalprijs!

De 8 aardbevingsbestendige woningen in Loppersum, zijn genomineerd voor de Nationale Staalprijs 2018!

Lees artikel in het Dagblad van het Noorden

26 juni 2018'Bank met bankjes'

De Bank is eindelijk voorzien van bankjes.

Genoeglijk zitten in de zon aan de Grote Martkt.

4 juni 2018
3e Prijs! 

Gebouw van het jaar in Groningen

Afgelopen vrijdag heeft de prijsuitreiking van het gebouw van het jaar in Groningen plaatsgevonden. De ABN AMRO bank aan de Grote Markt heeft daarbij de 3e prijs behaald bij de vakjury. De jury oordeelde dat het gebouw een goed voorbeeld is van het behoud van de bestaande kwaliteit van de wederopbouwarchitectuur van het gebouw, maar dat de vernieuwingen en verduurzaming een grote toegevoegde waarde hebben. Een grote waardering voor iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van dit gebouw!

lees meer over ABN AMRO Bank Groningen1 juni 2018

 Een onverwachte gast  in ons kantoor!

In goede handen van Cees weer op naar de vrijheid.


 

 

 

 15 mei 2018Emmeloord

4 complexen aan de Urkerweg zullen de komende jaren worden getransformeerd tot duurzame woningen. Corporatie Mercatus heeft voor de bewoners een informatie- en discussieavond georganiseerd, waarbij de eerste bevindingen door de Verduurzamers is gepresenteerd.  16 mei 2018


Het mooiste gebouw 2018 van Groningen!

Kies het mooiste gebouw.


https://www.dagvandearchitectuurgroningen.nl/enquete

20 april 201824 appartementen te Beilen

In Beilen, op de hoek van de Ettenstraat en de Kampstraat, op het terrein van het voormalige postkantoor en een beautysalon zal eind van dit jaar een prachtig en duurzaam wooncomplex worden gerealiseerd. In samenwerking met Careless Real Estate zijn 24 appartementen ontwikkeld, met een hoog wooncomfort. Ook bieden ze de mogelijkheid aan om eventueel zorg aan huis te leveren.


lees meer
20 februari 2018De Kameleon te Leens bestaat 5 jaar!


Klik hier om naar het RTV Noord item te gaan2 februari 2018


ABN-AMRO BANK

Op donderdag 1 februari is het bankgebouw van de ABN-AMRO officieel geopend!

lees meer 


9 januari 2018

Martini-architekten

Wij staan weer voor u klaar!


 


19 december 2017
Martini-architekten

wenst u prettige kerstdagen en een geweldig 2018!

In verband met de feestdagen zijn wij niet bereikbaar van vrijdag 22 december tot 2 januari.

 


Nieuwsbulletin met o.a.:

Circulair Bouwen & Energie efficiëntie.

 

klik hier voor het aanmelden voor onze nieuwsbrief 17 november 2017Bouwen in het Noorden

Het gebouw van ABN AMRO op de Grote Markt in Groningen ondergaat een verbouwing waarbij het uiterlijk zo min mogelijk wordt aangetast. 'Want', zegt Ruud Dessing van Martini-architekten, 'het gebouw is bijzonder, het is een van de meest prominente gebouwen die na de Tweede Wereldoorlog aan de noordkant zijn verschenen." ...
Lees hier verder in het artikel in 'Bouwen in het Noorden'. 


07 november 2017

Let's Gro

Let’s Gro is een jaarlijks festival in november over de toekomst van Groningen. Groningen laat op een positieve zelfbewuste manier zien dat er in het noorden meer te halen valt dan rust, ruimte en gas. Groningen claimt met recht zijn voortrekkersrol op het gebied van (online) ICT, economie en sociale innovaties. In het hart van Groningen, rondom de Grote Markt, wordt de stad en wereld van morgen ontdekt. De toekomst komt steeds dichterbij.

ga naar: Let's Gro 2017


 03 november 2017


Oplevering Havelte

De oplevering van de 22 levensloopbestendige woningen in het kader van een herstructureringsproject aan de Hofweg en Beukenlaan in Havelte heeft plaatsgehad. Opdrachtgever is Woningcorporatie Actium.
lees meer03 november 2017


Oplevering De Wijk

Nadat Martini-architekten het stedenbouwkundig plan voor 55 nieuwbouwwoningen aan de Parkweg e.o in De Wijk had ontworpen en de procedures waren afgerond, heeft Actium 33 woningen daarvan vrijgegeven voor een Design & Build selectie.
lees meer
 


31 oktober 2017

https://www.martini-architekten.nl/ten-boer


Ten Boer

De verkoop van 6 twee-onder-een-kap woningen Dijkshorn te Ten Boer is van start gegaan.

Meer informatie is te verkrijgen bij
www.nieuwbouwgroningen.nl12 oktober 2017ABN AMRO

Voor personeel, omwonenden en bouwers werd er op 11 oktober een open dag georganiseerd in het pand aan de Grote Markt te Groningen. Op deze middag werd mensen de gelegenheid gegeven tijdens de bouwfase alvast een kijkje nemen.

lees meer 

8 september 20174 woningen Eelde

In het nieuwbouwplan Grote Veen in Eelde zijn in samenwerking met B. Timmer Projectontwikkeling, 4 ruime
twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld. Architectonisch uitgangspunt is de asymetrische vorm in het aanzicht. Door het kantelen van de kap ontstaan er hele verrassende verschillen in woningindeling.

lees meer


 


2 augustus 2017
34 Zorgappartementen Oosterwolde

Bron: Bouwen in het Noorden
Negen grondgebonden aanleunwoningen werden gesloopt, omdat ze niet meer van deze tijd waren. Ervoor in de plaats kwamen 31 zorgappartementen en drie algemene woonkamers bij de Rikkingahof in Oosterwolde. De woningen zijn geschikt gemaakt voor mensen met een lichte zorgvraag, ook wel 'zorg op afspraak'. De realisatie van de appartementen maakt deel uit van de totale modernisering van het voormalige verzorgingshuis Rikkingahof in Oosterwolde.

lees meer25 juli 2017
ABN - AMRO Grote Markt Groningen

Bron: Dagblad van het Noorden
De verbouwing van het pand van de ABN AMRO bank aan de noordzijde van de Grote Markt in Stad is in volle gang. Nadat de interne sloopwerkzaamheden in juni werden afgerond, wordt nu hard gewerkt aan het pnieuw optrekken van de gevel. Gisteren is een deel van de raampartij gezet. Zo zal het dak vol zonnepanelen komen te staan en wordt het gebouw voorzien van volledig nieuwe isolatie. Naar verwachting zal de verbouwing in november gereed zijn.

lees meer19 juli 2017Oplevering

Actium heeft de sleutel overgedragen gekregen van Bouwmij. Hendriks BV. van de 34 zorgappartementen in Oosterwolde.
Rikkingahof te Oosterwolde is de gebruiker van het gebouw.


lees meer17 juli 2017MVO - FIRA

Martini-Architekten heeft op 22 juni 2017 een Basis MVO-rapport gepubliceerd in het FIRA Platform.
klik hier om ons rapport inclusief MVO scorecard in te zien.

FIRA is een verificatie-bureau en verifieert MVO-prestaties van bedrijven en instellingen. Het FIRA Platform is een online register waar bedrijven hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten. Het platform sluit nauw aan bij internationale normen op het gebied van duurzaamheid zoals ISO 26000, AA1000 en GRI.


klik hier om om de samenvatting ISO 26000 te bekijken.07 juli 2017Havelte - bouw 22 woningen

In opdracht van Actium en uitgevoerd door de Brands Bouwgroep werden 22 levensloopbestendige woningen ontwikkeld aan de Hofweg en Beukenlaan in Havelte. Eind dit jaar kunnen de bewoners een prachtige en veilige woning tegemoet zien.


lees meer
 

Archief 2017
 
 Archief 2016

 Archief 2015

 Archief 2014

Powered by webXpress