Nieuws


Nieuws


UMCG - Apotheek

13 okt 2020  Op 12 oktober is de poliklinische apotheek van het UMCG geopend. De apotheek bevat 12 balies, waarvan 2 rolstoelvriendelijke zitbalies.

lees meer

 


Deventer

6 okt 2020  Half augustus is Lenferink Afbouw en Vastgoedonderhoud gestart met de transformatie van de gevels van 54 huurwoningen in Keizerslanden te Deventer. Bewoners reageren enthousiast, nu de eerste contouren zichtbaar worden. Eind december hoopt men gereed te zijn, waarna de woningen van Stichting Eigenbouw er weer tiptop bij zullen staan.

lees meerDuurzame Dinsdag 

1 sept 2020  Een project wat goed past binnen de initiatieven van 'Duurzame Dinsdag'!

De bouwwerkzaamheden van 54 woningen in de wijk Keizerlanden te Deventer, in opdracht van Stichting Eigen Bouw zijn van start gegaan.

lees meer


Wat is Duurzame Dinsdag?
De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.Terug!

10 augustus 2020  Het team van Martini-architekten staat weer voor u klaar!

U kunt ons bereiken op tel.nr: 050-3182330

 Vakantie

juli 2020  Wij zijn op vakantie vanaf maandag 20 juli t/m 7 augustus (weken 30,31,32). Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar! 

Schoonebeek - 6 woningen

7 juli 2020  Mframe Staalframebouw gaat 6 woningen, ontworpen door Martini-architekten, ontwikkelen. Het gaat om twee-onder-een-kap woningen aan de Waterbies te Schoonebeek

lees meer


Nieuwsbrief

30 juni 2020  Onze nieuwsbrief kunt u hier downloaden of aanklikken!Loppersum - Badweg

29 juni 2020  Bouwbedrijf Vuurboom heeft de 10 aardbevings- en levensloopbestendige woningen gerealiseerd en deze zijn inmiddels bewoond. De woningen werden gebouwd in opdracht van Wierden en Borgen. Mede door toepassing van staalframe zijn deze woningen circulair en dus geheel voorbereid op de toekomst.

lees meer

 Emmeloord - renovatie

28 juni 2020  Het eerste complex Verlehorst van de in totaal drie complexen, is bijna gereed. De opdrachtgever is Mercatus en de aannemer is Talen Vastgoedonderhoud.

lees meer

 


Nieuwsbrief

Juni 2020

meer nieuwsbrieven
Aanmelden nieuwsbrief

 Emmeloord - renovatie

9 juni 2020  De nieuwe galerijgevels van het eerste complex Verlehorst zijn nagenoeg gereed. Nu wordt er gewerkt aan de hekwerken, de witte kaders en de kopgevels. Als laatste zullen de schuifpanelen aan de balkonzijde worden aangebracht.

lees meer


 


Borger - Hunzedal fase III

4 juni 2020  De 28 woningen fase III te Borger zijn opgeleverd en inmiddels bewoond. Opdrachtgever 10 koopwoningen is WVG Meppel. Opdrachtgever 18 huurwoningen is Lefier.

lees meerBedrijvenvereniging VBNO

14 mei 2020  Cadeautje van bedrijvenvereniging VBNO. Alle leden mochten een pakket ontvangen om de Coronacrisis goed te doorstaan.Groningen - Meerstad

28 april 2020  De bouw van de woning in Meerstad verloopt voorspoedig! Wonen aan het water is prachtig, zeker als dat kan in een mooie rietgedekte woning.

lees meerWe kunnen aan de slag in het Oranjekwartier!

2 april 2020  Wat dan? Vorige week is de overeenkomst met aannemer Lenferink uit Deventer getekend. Dat betekent dat we ook hier aan de slag kunnen. De volgende stap is het persoonlijk informeren van de bewoners en het binnenhalen van de akkoorden.

lees meer

Bouw 8 woningen Veendam

5 maart 2020  Bouwmij Hendriks is voortvarend gestart met de bouw van 8 woningen in plan Buitenwoel te Veendam, een ontwikkeling van B. Timmer projectontwikkeling. Het betreft 4 blokjes van twee-onder-een kapwoningen, voorzien van een garage. Comfortabel en mooi wonen aan de noordwestkant van Veendam.

lees meerStart werkzaamheden Emmeloord

25 februari 2020  De renovatiewerkzaamheden aan de 140 appartementen te Emmeloord zijn begonnen.

lees meer

 


IJsselmuiden - woningen

14 januari 2020  De 21 koopwoningen in plan Het Meer in IJsselmuiden zijn opgeleverd. Bemog stond voor de ontwikkeling en Bouwbedrijf de Gilden heeft de uitvoering verzorgd.

lees meer
 

Middelstum - Fraam

7 januari 2020  Het is een jaar geleden dat zorgboerderij Fraam bij Middelstum door een felle brand verwoest werd. RTV-Noord heeft hier aandacht aan besteed: 'een jaar na brand zorgboerderij Middelstum".

 

Klik hier voor item RTV Noord: 'Een jaar na brand zorgboerderij Middelstum'.


lees meer


Een goed 2020 gewenst!

6 januari 2020  Het team van Martini-architekten wenst u een gezond en goed 2020.

U kunt ons bereiken op tel.nr.: 050-3182330Vakantie!

19 december 2019  Vanaf 23 december 2019 t/m 5 januari 2020 zijn wij afwezig. Vanaf maandag 5 januari zijn wij weer bereikbaar!

 Deventer - 54 woningen

17 december 2019  In de wijk Keizerlanden te Deventer zullen in 2020 54 woningen in opdracht van Stichting Eigen Bouw worden verduurzaamd. Lenferink Schilders, Afbouw en vastgoedonderhoud zal de uitvoering ter hand nemen. Bewoners hebben enthousiast gereageerd op de plannen die donderdagavond 12 december zijn gepresenteerd.

lees meer

 


Loppersum - Badweg

26 november 2019  10 nieuwe aardbevings- en levensloopbestendige woningen.  Bouwbedrijf Vuurboom laat zich, in opdracht van Wierden en Borgen, van zijn beste kant zien. Mede door toepassing van staalframe zijn deze woningen circulair en dus geheel voorbereid op de toekomst.

lees meer


Groningen - Meerstad

19 november 2019  De woning van de fam. Winters krijgt al aardig vorm. Binnenkort wordt de rieten dakbedekking aangebracht.

lees meer


 


 Nieuwsbrief
15 oktober 2019

meer nieuwsbrieven
Aanmelden nieuwsbriefMiddelstum - Fraam

12 oktober 2019 Zorgboederij Fraam in Middelstum van St. Sprank is afgelopen jaar door brand verwoest. De stichting heeft een architectenselectie uitgeschreven voor her- of nieuwbouw. Gekozen is voor het nieuwbouwconcept van Martini-architekten. In het plan is plaats voor een nieuwe zorgboerderij, opwaardering van het bestaande woonhuis, gebouwd in stijl van de Amsterdamse school, een paardenstal en 3 vakantiewoningen. De komende tijd wordt hard gewerkt aan de verdere uitwerking van het plan.

lees meer


Re-Meet

12 oktober 2019 Mooi congres (ReMeet) in Amsterdam over duurzaamheid en circulariteit. Trecodome (Chiel Boonstra) bestaat 12,5 jaar en vond dit een mooie gelegenheid om het ReMeetcongres in Nederland te houden. De "oude "garde, Anne Girault, Eduardo Fernandes (bij monde van Vitor Leal), Chiel Boonstra, John Doggart en Roberto Pagani, maar juist ook de jonge garde, Daan Boonstra, Amina Bouri, Anna Pagani, Leo Murray en Vitor Leal gaven interessante presentaties. Iedereen is het er wel over eens dat de temperatuurstijging kan oplopen tussen de 4 tot 6 graden in de komende eeuw, als wij niets doen. Op alle fronten moet er dus veel minder broeikasgas worden uitgestoten (Parijs 2050) en de bouwkolom kan hierbij flink aan bijdragen.

 


Meerstad - woning

24 september 2019  De bouw van de woning te Meerstad door Aannemer Wolters uit Eelde verloopt voorspoedig. De oplevering zal medio 2020 volgen.

lees meer
 Loppersum - 10 woningen

12 september 2019  Loppersum, het epicentrum van de aardbevingsproblematiek in Groningen. Wierden en Borgen zocht naar een bouwsysteem dat meer dan voldoende stabiliteit biedt, om zelfs de zwaarst geprognosticeerde bevingen te kunnen weerstaan en vond deze bij Bouwmaatschappij Vuurboom.

lees meer


Veendam - 8 woningen

3 september 2019  De bouw van de 8 woningen in Veendam zal binnenkort van start gaan. Er zijn inmiddels al 5 woningen gebouwd. Ontwikkelaar is B. Timmer Projectontwikkeling en Bouwmij. Hendriks is de aannemer.

lees meerArchief 2019
 
Archief 2018

Archief 2017
 
Archief 2016

Archief 2015

Archief 2014


Powered by webXpress