ZORG


       Oosterwolde

Woningcorporatie Actium heeft een Design & Build selectie uitgeschreven onder vier bouwcombinaties voor de realisatie van 34 zorgwoningen bij de Rikkingahof in Oosterwolde.

Siddeburen

Stichting Woningbouw Slochteren kwam met de vraag om een gebouw met 24 zorgwoningen te ontwerpen ten behoeve van cliënten van NOVO op een nieuwbouwlocatie.

Leens

Op een deel van de oude wierde aan de oostrand van Leens lag de voormalige ijsbaan. Een bijzonder fraaie locatie waar het bebouwde deel van de Wierde 4 meter bovenuit steekt.

Middelstum

Een dorp met op bepaalde plaatsen prachtig oud-Gronings erfgoed: kerk, villa’s en borgachtige gebouwen. De plek ligt aan de entree van het dorp, tegenover Hippolytushoef.

Lees meer 

 

Winschoten

Op een voormalige schoollocatie aan de Wezellaan in Winschoten verrijst een zorgcentrum met 24 zorgwoningen in opdracht van Acantus. De Wold-Rank is een woonvoorziening voor ouderen.
Lees meer
 

Siddeburen

Een breed scala aan zorg wordt geboden in het nieuwe Ufkenshuis. De verblijfsruimtes in het zorgcomplex zijn gegroepeerd om twee grote vides, de één met een restaurant, de ander met wisselende bestemmingen.
Lees meer
 

Delfzijl

Als een baken verschijnt er langs de provinciale weg in Delfzijl een toren, als afronding van een zorgzone. Aanpalend leggen twee 4-laagse bouwdelen een ruimtelijke verbinding met een bestaand complex.


 

 
Powered by webXpress