WONINGBOUW


 

Ten Boer

Lees meer


Assen

Door Actium is ons gevraagd om een nieuwe invulling te geven aan twee bestaande wijken/straten door middel van grondgebonden woningen en appartementen.

Lees meer


Loppersum

Aardbevingsbestendige wisselhuizen.
Lees meer

 

Eelde

In het nieuwbouwplan Grote Veen in Eelde zijn in samenwerking met B.Timmer Projectontwikkeling 4 ruime twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld. 

Lees meer

Marum

Op een prachtige zichtlocatie in Marum hebben we 5 woningen ontworpen in een strakke Groninger stijl.

Lees meer

 

De Wijk

Nadat Martini-Architekten het stedenbouwkundig plan voor 55 nieuwbouwwoningen aan de Parkweg e.o in De Wijk had ontworpen en de procedures waren afgerond, heeft Actium 33 woningen daarvan vrijgegeven voor een Design & Build selectie.

Lees meer
Uithuizermeeden

De opdrachtgever; Woningstichting Wierden en Borgen te Bedum, wilde graag woningen met een eigentijdse en warme uitstraling die passend is voor het dorp Uthuizermeeden.
Lees meer

  

Veendam

Buitenwoel, gelegen aan de Noordwestkant van Veendam, ontwikkelt zich snel. Een fraaie wijk, met een grote diversiteit aan verschillende woningtypen.
Lees meer 
 

Uithuizermeeden

De opdracht van Woonstichting Wierden & Borgen was om 13 een- gezinswoningen aan de Lijnbaan en Lange Akker te Uithuizermeeden te realiseren, een herstruc-tureringsgebied welke een update prima kan gebruiken.

Lees meer

 


Havelte

Aan de Hofweg en Beukenlaan in Havelte zijn 22 levensloopbestendige woningen gerealiseerd in het kader van een herstructurerings-project.
Lees meer
 


Jonkersvaart

Jonkersvaart, een klein dorp tussen Groningen en Drachten, nabij Marum. De wens van het dorp is om starters uit eigen dorp de gelegenheid te geven om in het dorp te blijven wonen.

Lees meer

 


Bedum

Woningstichting Wierden en Borgen initieert de herbouw van sociale, energiezuinige en duurzame woningen aan de Almastraat in Bedum.

Lees meer  Zuidhorn

De smalle strook in Oostergast III in Zuidhorn aan de westzijde van de Agenastraat vraagt om een bijzondere invulling.

Lees meer
 

Stedum

aan de noordrand van Stedum zijn op de locatie Dorpsterlanden, 6 levensloopbestendige woningen gerealiseerd in opdracht van Woningstichting Wierden en Borgen.
Lees meer
 

Heerenveen

De 66 grondgebonden woningen vormen het hart van de tweede fase van het plan Skoatterwâld te Heerenveen.
Lees meer
 


Norg

Aan de Esweg en omgeving in Norg is in opdracht van Actium, door Bouwbedrijf Vuurboom gewerkt aan de tweede fase van het herstructureringsplan.


Bedum

De Riekele Prinsstraat was hard toe aan een herstucturerings-operatie. Daartoe werden bestaande woningen gesloopt. Een kwaliteit van de bestaande straat was het centraal gelegen hofje.

PEIZE

Peize

In het uitbreidingsplan ‘’Lange Streeken’’ te Peize zijn 30 gezinswoningen gerealiseerd.
Groningen 

Beleving van een andere wereld was wat ons voor ogen stond: rieten kappen die een voor Groningen afwijkend
landelijk beeld opleveren.
Lees meer
 

Odoorn

In de wijk Langhieten ll te Odoorn worden 6 duurzame en energiezuinige woningen gebouwd.
Lees meer
  

Zuidbroek

Op een prominente plek in een nieuwbouwwijk met diverse vrijstaande cataloguswoningen, zijn woningen met een afwijkend eigen karakter verschenen.

Lees meer


Urk

De grondgebonden woningen in de Zeewijk krijgen een karaktervolle dorpse uitstraling. Bij het ontbreken van een voor de hand liggend referentiekader is gekozen voor een vooroorlogse tuindorpsfeer.
Lees meer

Muntendam

Deze cluster starterswoningen in een nieuwbouwwijk te Muntendam wordt gebouwd met het 1-2-3 concept.
Lees meer

Powered by webXpress