Home


             


 

ONS BUREAU

Ons bureau werkt al ruim 65 jaar met volle overtuiging aan "gebouwd Nederland". Ambitie, professionaliteit en liefde voor het vak zijn onze sleutelbegrippen. Grote of kleine projecten, woningbouw of utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw of specials; zij worden met veel plezier en met grote toewijding door ons ontwikkeld.

Wij kunnen u totaaloplossingen bieden. Wij hebben daarvoor een creatief, veelzijdig en goed opgeleid team van medewerkers, van architect tot tekenaar en van grafisch vormgever tot projectleider. Specialisten die gezamenlijk van grote waarde zijn voor uw project. Wij bieden echter meer. Wij zijn betrokken bij diverse intensieve samenwerkingsverbanden, zoals op het gebied van herstructurering en renovatie, op het gebied van gezondheidszorg, op het gebied van zowel conceptuele en modulaire woningen als recreatiewoningen. Gezamenlijke kennis en slagkracht die u een grote meerwaarde biedt. Duurzaamheid, innovatie, vergroting van kennis zijn kernbegrippen waardoor projecten sneller, goedkoper en van nog hogere kwaliteit gerealiseerd kunnen worden.
 
Onze organisatie is professioneel. Onze lijnen zijn kort, zowel intern als extern. Ons kwaliteitszorgsysteem is eenvoudig en doelmatig. Zo werken we met veel genoegen aan uw projecten en hopen met onze bijdrage gebouwd Nederland nog mooier en beter te maken.

 Powered by webXpress