STUDIES


      


Hoogeveen

De woningen zullen worden gebouwd volgens het Trento systeem van Nijhuis, uitgevoerd in baksteen in diverse steennuances, goed passend in de Schilderswijk.

Lees meer


Hoogezand

Aan De Houtmanstraat in Hoogezand zijn duplexwoningen gesloopt, om te worden vervangen door eengezinswoningen in de sociale huursector.
Lees meer
 

Veendam

Buitenwoel, gelegen aan de Noordwestkant van Veendam, ontwikkelt zich snel. Een fraaie wijk, met een grote diversiteit aan verschillende woningtypen.
Lees meer

 

Assen

De gemeente Assen heeft heeft het initiatief genomen om zelf woningen te ontwikkelen. Samen met Hendrijks Bouwmij, Ingenieursbureau Dijkhuis en Invent zijn duurzame, sociale woningen ontworpen in de wijk Kloosterveste.
Lees meer

Gieterveen

Aan de Meertensweg,

op een voormalige schoollocatie in Gieterveen heeft de gemeente Gieten 8 kavels beschikbaar gesteld voor het bouwen van levensloopbestendige woningen.

Lees meer

Ten Boer

Lees meer


Zuidhorn

De smalle strook in Oostergast III in Zuidhorn aan de westzijde van de Agenastraat vraagt om een bijzondere invulling.

Lees meer


Kaswoning

In samenwerking met Norel Hallenbouw zijn duurzame woningen ontwikkelt op basis van het NDI-Hallensysteem.
  

Meppel

Het plan bestaat uit 7 stadswoningen met bedrijfsruimte op de begane grond en wonen op de verdiepingen, waarbij op de eerste verdieping een terras is gemaakt boven de parkeergarage.

 

Zwolle

De 8 patiowoningen in het Wipstrikpark in Zwolle zijn gelegen binnen een ellipsvormige geperforeerde buitenmuur met kozijnen achter het metselwerk.
 

Hoogezand

Het historische lint van de Hoofdstraat kent een afwisselende, voorname bebouwing. Op de locatie komen twee complexen: een aan de Hoofdstraat en een lagere aan te realiseren plein in de Keyserstraat.

 

Grijpskerk

Op uitnodiging zijn wij de uitdaging aangegaan om een multifunctioneel centrum voor Grijpskerk te ontwikkelen.

Lees meer

Strandpaviljoen

Het oude paviljoen was te klein geworden en aan vervanging toe. Daartoe was een selectie uitgeschreven door Klein vaarwater te Buren - Ameland.
Lees meer
 

Hoogeveen

Onze opdrachtgever wilde een luxe en duurzaam appartementencomplex, parkeren op eigen grond en op de begane grond een restaurant.
Lees meer

Waterwoning

De waterwoningen zijn gedacht op geprefabriceerde pontons, die vanaf de fabriek over de weg naar
de bouwplaats vervoerd kunnen worden tot een max. breedte van 3.90 m.
Lees meer

 

Burgumerheide

Een selectie door Zorgpartners Friesland voor mensen met een psychiatrische of psychosomatische achtergrond. Woningen in een prachtige, parkachtige omgeving.
 

Assen

De plattegrond van het gebouw laat zich lezen als een optelsom van een aantal carrés van 8x8 meter. Een centraal gelegen carré dient als stijgpunt en is te benaderen vanaf de hoek van het complex.
Lees meer

Rug-aan-rug

Het basisidee van deze starterswoningen is: iedereen een betaalbare grondgebonden driekamerwoning met parkeren en tuin op eigen erf.Powered by webXpress