APPARTEMENTEN


      

 

Assen

Na sloop van het voormalige gemeentepand Noordermaat aan de Groen van Prinstererlaan in Assen is in opdracht van Actium een ontwerp gemaakt voor een complex van 32 appartementen en 8 studio’s. 

Lees meer


Veendam

De verkoop van appartementenblok III te Veendam is van start gegaan.
Het blok van 11 stadsappartementen zal gebouwd worden aan de Julianalaan te Veendam.
Lees meer


Appingedam

In het kader van herstructurering heeft Woonstichting Groninger Huis een architectenselectie uitgeschreven voor het ontwerp van 36 appartementen aan de Burg. Klauckelaan e.o. in de wijk Opwierde in Appingedam. 
Lees meer


Beilen

In Beilen, op de hoek van de Ettenstraat en de Kampstraat, zal een prachtig en duurzaam wooncomplex worden gerealiseerd.
Lees meer


Oosterwolde 

Woningcorporatie Actium heeft een Design & Build selectie uitgeschreven onder vier bouwcombinaties voor de realisatie van 34 zorgwoningen bij de Rikkingahof in Oosterwolde.

Dronrijp           

Een groot gebouw in een klein dorp. Zonder ontkenning van de omvang van het programma, is een gebouw ontworpen dat weliswaar groot is maar tegelijk kleinschalig door de uitwerking, detaillering en verscheidenheid.
Lees meer

Vlagtwedde

Vlagtwedde wordt gedomineerd door fraaie woningen uit de eerste helft van de vorige eeuw. In het hart van het dorp wordt een plein aangelegd. Aan dit plein komen winkels en appartementen.
Lees meer

Veendam

Aan Bocht Oosterdiep in Veendam was reeds jaren geleden een groot gat ontstaan. Een prachtige locatie vlakbij het centrum tussen het Julianapark en het Diep.
Lees meer

Slagharen

De plek in Slagharen is bijzonder: een door bomen omzoomde open plek aan de rand van het dorp. Door de dubbele bomenrij, waaronder een voetpad loopt, is de locatie al grotendeels aangekleed.
Lees meer

Zuidbroek

De vraag was om een passend appartementenblok te maken die aansluiting zou moeten vinden aan de naastliggende supermarkt.
Lees meer

Veendam

Door de sloop van een garagebedrijf bood zich de gelegenheid aan op een fraaie hoeklocatie, nabij het centrum van Veendam, appartementen te ontwikkelen.
Lees meer 

Hoogezand

Internos is een bestaand woningcomplex voor senioren, met zorgsteunpunt. Het geheel wordt in omvang verdubbeld door de bouw van kleinere tweekamer- en grotere driekamerwoningen.
Lees meer 

Appingedam

De opening heeft op 3 maart 2011 plaatsgevonden, waarbij ook de nieuwe naam 'Suria' is onthuld, wat zonneschijn betekend.
Lees meer
 

Deventer

In het kader van de herstructurering van de Rembrandtkade in Deventer worden in 10 jaar tijd eengezinswoningen en flats gesloopt ten behoeve van een intensieve nieuwbouw met appartementen voor ouderen.
Lees meer

Veendam

1-2-3 HUIS is ontwikkeld door Bouwbedrijf Kooi B.V. te Appingedam in samenwerking met Martini-architekten en ingenieursbureau Goudstikker-De Vries.
Lees meer


Zwolle

De Burcht is een centraal in het Wipstrikpark in Zwolle gelegen appartementencomplex
met 40 woningen op een plint in de vorm van een uitgeholde vijfhoek.
Lees meer
 


Siddeburen

Een breed scala aan zorg wordt geboden in het nieuwe Ufkenshuis. De verblijfsruimtes in het zorgcomplex zijn gegroepeerd rond twee grote vides.
Lees meer

Emmeloord

Het plan is onderdeel van renovatieplan "Sterrenbuurt” te Emmeloord. Bij de renovatie van de eengezinswoningen is ter plaatse van de Urkerweg een groep woningen gesloopt.

Lees meer

 

Haulerwijk

Dorpsverbetering; twee onderling gekoppelde gebouwen met koop- en huurappartementen, zijn gebouwd midden in het dorp, waar voorheen een garagebedrijf gesitueerd was. 

Lees meer


Blijham

Op de hoek Hoofdstraat/ Schoolstraat in Blijham ligt een door de sloop van een boerderij vrijgekomen terrein. Het terrein is gelegen in het centrum tegenover winkels.

Lees meer


Delfzijl

Als een baken verschijnt er langs de provinciale weg in Delfzijl een toren, als afronding van een zorgzone. Aanpalend leggen twee 4-laagse bouwdelen een ruimtelijke verbinding met een bestaand zorgcomplex.

Lees meer

Zoutkamp

Aan een plein langs het Hunsingokanaal is dit complex verschenen. De zesentwintig appartementen zijn bedoeld voor senioren. 
Powered by webXpress