Siddeburen-Ufkenshuis


   




UFKENSHUIS SIDDEBUREN
Een breed scala aan zorg wordt geboden in het nieuwe Ufkenshuis. De verblijfsruimtes in het zorgcomplex zijn gegroepeerd om twee grote vides, de één met restaurant, recreatie- en kantoorruimtes, de ander met een wisselende bestemming. De bewoners kunnen om de vides ronddolen op de galerijen waaraan hun vertrekken liggen. Tegen het zorggedeelte aan is voorzien in aanleunwoningen, in de letterlijke betekenis dus. Daarnaast is een speciaal gedeelte ontworpen voor mensen met een geestelijke handicap. Een logische afwisseling tussen strakke rode- en klassiek geprofileerde witgele baksteengevels, geeft het geheel een frisse maar ook een strenge- en tegelijk vrolijke uitstraling.


Projectinformatie
Locatie: Siddeburen
Opdrachtgever:
Groninger Huis / Woonzorg Nederland te Amstelveen
Architect: Ed Lensink



 
 
 
Powered by webXpress