Vlagtwedde kantoor

    
   






    
 
KANTOOR VLAGTWEDDE
Het gebouw bestaat uit twee onderling sterk verschillende gedeelten. Het ene gedeelte bestaat uit een grote hal waar bezoekers ontvangen kunnen worden, met veel glas rondom en in het dak. Tezamen met het zinken dak van de buiten - opslagruimte omzoomt dit dak het parkeerterrein. Kantoorvleugels vormen het andere gedeelte, meer gesloten van karakter en bekleed met baksteen. Dit kantoorgedeelte bestaat uit drie kleinere ‘blokken' om aan te sluiten op de schaal van de omgeving. De beide delen zijn van elkaar gescheiden door een gestucte langwerpige kern, die zich ook buiten manifesteert.
 


Projectinformatie
Locatie: Vlagtwedde
Opdrachtgever: Acantusgroep te Veendam
Architect: Ed Lensink













 
         

 

Powered by webXpress