Haren

 
  





KANTOORGEBOUW TE HAREN
Het bestaande pand van Ingenieursbureau Wassenaar in Haren was te klein geworden. Bovendien was het verouderd. Vandaar dat in 2008 een ontwerp voor uitbreiding en modernisering is gemaakt. Het kantoor werd modulair uitgebreid, waardoor er een grote werkruimte kon worden gerealiseerd, met lounge- en overlegplekken. In het bestaande pand bevinden zich de entree, de directiekamers en een aantal vergaderruimten.

De buitengevel is uitgevoerd  in grote glazen ramen, voorzien van zonwerende panelen. Die geven het pand daarmee een karakteristiek uiterlijk, refererend aan de hoogwaardige technische ontwerpen van het bureau.  

Het interieurontwerp is van Jan Jaap Speelman. Door hem zijn ook de werkplekken ontworpen. Grote aandacht is besteed aan de akoestiek. Samen met het fraaie uiterlijk is zo een uitstekende werkomgeving voor de medewerkers en een prachtige ontvangstruimte voor opdrachtgevers ontstaan.

 

 


Projectinformatie
Locatie: Haren
Opdrachtgever: Ingenieursbureau Wassenaar
Architect: Ruud Dessing







Powered by webXpress