APPARTEMENTEN

       


 


Beilen

In Beilen, op de hoek van de Ettenstraat en de Kampstraat, zal eind van het jaar een prachtig en duurzaam wooncomplex worden gerealiseerd.

Oosterwolde 

Woningcorporatie Actium heeft een Design & Build selectie uitgeschreven onder 4 bouwcombinaties voor realisatie van 34 zorgwoningen bij de Rikkingahof in Oosterwolde.

Dronrijp           

Een groot gebouw in een klein dorp. Zonder ontkenning van de omvang van het programma, is een gebouw ontworpen dat weliswaar groot is maar tegelijk kleinschalig door de uitwerking, detaillering en verscheidenheid.
 

Vlagtwedde

Vlagtwedde wordt gedomineerd door fraaie woningen uit de eerste helft van de vorige eeuw. In het hart van het dorp wordt een plein aangelegd. Aan dit plein komen winkels en appartementen.
Lees meer

 

Veendam

Aan Bocht Oosterdiep in Veendam was reeds jaren geleden een groot gat ontstaan. Een prachtige
locatie vlakbij het centrum tussen het Julianapark en het Diep.
 

Slagharen

De plek in Slagharen is bijzonder: een door bomen omzoomde open plek aan de rand van het dorp. Door de dubbele bomenrij, waaronder een voetpad loopt, is de locatie al grotendeels aangekleed.


Zuidbroek

De vraag was om een passend appartementenblok te maken die aansluiting zou moeten vinden aan de naastliggende supermarkt.
Veendam
Door de sloop van een garagebedrijf bood zich de gelegenheid aan op een fraaie hoeklocatie, nabij het centrum van Veendam, appartementen te ontwikkelen.
Lees meer
  

Hoogezand

Internos is een bestaand woningcomplex voor senioren, met zorgsteunpunt. Het geheel wordt in omvang verdubbeld door de bouw van kleinere tweekamer- en grotere driekamerwoningen.
Lees meer

 

Appingedam

De opening heeft op 3 maart 2011 plaatsgevonden, waarbij ook de nieuwe naam 'Suria' is onthuld, wat zonneschijn betekend.

Deventer

In het kader van de herstructurering van de Rembrandtkade in Deventer worden in 10 jaar tijd eengezinswoningen en flats gesloopt ten behoeve van een intensieve nieuwbouw met appartementen voor ouderen.
Lees meer
 
Veendam
1-2-3 HUIS is ontwikkeld door Bouwbedrijf Kooi B.V. te Appingedam in samenwerking met Martini-architekten en ingenieursbureau Goudstikker-De Vries.
Lees meer
 


Zwolle

De Burcht is een centraal in het Wipstrikpark in Zwolle gelegen appartementencomplex
met 40 woningen op een plint in de vorm van een uitgeholde vijfhoek.

Siddeburen

Een breed scala aan zorg wordt geboden in het nieuwe Ufkenshuis. De verblijfsruimtes in het zorgcomplex zijn gegroepeerd rond twee grote vides.
Lees meer

Emmeloord

Het plan is onderdeel van renovatieplan "Sterrenbuurt” te Emmeloord. Bij de renovatie van de eengezinswoningen is ter plaatse van de Urkerweg een groep woningen gesloopt.

Lees meer


Haulerwijk

Dorpsverbetering; daar waar, midden in het dorp, een garagebedrijf staat, komen twee onderling gekoppelde gebouwen met koop- en huurappartementen.

Lees meer

 

Blijham

Op de hoek Hoofdstraat/ Schoolstraat in Blijham ligt een door de sloop van een boerderij vrijgekomen terrein. Het terrein is gelegen in het centrum tegenover winkels.

Lees meer

 

Delfzijl

Als een baken verschijnt er langs de provinciale weg in Delfzijl een toren, als afronding van een zorgzone. Aanpalend leggen twee 4-laagse bouwdelen een ruimtelijke verbinding met een bestaand zorgcomplex.


 

Zoutkamp

Aan een plein langs het Hunsingokanaal is dit complex verschenen. De zesentwintig appartementen zijn bedoeld voor senioren. 

 

 


Powered by webXpress